ADANA / SEYHAN - CUMHURİYET İLKOKULU

Nis

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordine edilen “Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)” kapsamında, Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 2024 yılı içerisinde yürütülen, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerin bulunduğu “Gücümüz Sevgimiz” isimli projeye katılan öğrencilerimiz unutulmaz bir gün yaşadı.

Nis

İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’ kapsamında minik misafirlerini makamında ağırladı; koltuğunu sembolik olarak, onlara devretti. Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Sami Akün ile birlikte Arıkan’ı makamında ziyaret eden; Zeynep Ece Demirel, Nurçin Su Sever ve Ali Özler, sırayla İl Emniyet Müdürü koltuğu’na oturup, telsiz aracılığıyla ekiplere çocukça talimatlar verdi; renkli görüntüler oluşturdu.

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Mrt

Türk milleti 18 Mart 1915’te tarihe adını altın harflerle yazdırdı ve Çanakkale’de çok büyük bir zafer kazandı. Çanakkale'nin "geçilmezliği" tüm dünyaya ispat edildi. Okulumuzda18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutlandı.

Mrt

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Devlet Çok Sesli Korosu tarafından 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 13.00'te Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ve Konser salonunda düzenlenen konsere katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz unutulmaz bir gün yaşadılar.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK; Okulumuzda İstiklal Marşı okuyarak öğretmen ve öğrencilerimizle haftaya başladı.

Ock

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı 1. dönemi okulumuzda yapılan karne töreni ile sona erdi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz huzurlu ve başarılı çalışmalarla geçen dönem sonunda dinlenmeyi hak ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra hazırlanan program ile unutulmaz bir gün yaşandı

Kas

Okulumuzda Tüm sınıfların katılımı ile Cumhuriyet'in 100. Yılı temalı Resim Sergisi düzenlendi. Sergi açılışına katılan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Sayın Okan BÜZKAYA, Seyhan İlçe Şube Müdürü Sayın Bayram Ali YILDIRIM ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdür Yrd. Siracettin İYİ'ye Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize ayrıca Sergimizi destekleyen Okul Aile Birliğimize sonsuz teşekkürler.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü 29. Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda coşkuyla kutladık

Eyl

2023-2024 Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Etkinlikleri kapsamında Okulumuzdaki Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ait konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından "İlköğretim Haftası" ile ilgili şiirler okundu ve çeşitli gösterilerin sunumu gerçekleştirildi. Ayrıca Şef Gültekin Akün yönetimindeki Adana Büyükşehir Bandosu Okulumuza gelerek konser verdi.

Haz

Okulumuzda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencilerimizin heyecanına Adana Piktes Ekibi de ortak oldu. Teşekkür ederiz. Tüm Öğretmen, öğrenci ve velilerimize İYİ TATiLLER

Haz

2022-2023 Öğretim Yılı Okulumuz 4. Sınıf Öğrencileri İlkokuldan olarak Ortaokula geçiş yapmanın gururunu ve heyecanını yaşadı.

Okulumuz 4-A Sınıfı Resim Sergisi

Okulumuzda 1. Sınıfların Okuma Bayramı Velilerimizin Katılımıyla Yapıldı