ADANA / SEYHAN - CUMHURİYET İLKOKULU

Haz

Valiliğimiz himayesinde KOD 01 Adana Robotik ve Kodlama Kapasite Geliştirme Programı kapsamında düzenlenen KOD 01 Adana Robotik ve Kodlama Şenliğinin 2.'si Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana TÜYAP Fuar Alanında gerçekleştirilen etkinliğe 15 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.

May

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Günü, sevgilerin en güzeli ve değerlisi olan anne sevgisi başka hiçbir sevgi ile karşılaştırılamaz. Kanatsız meleklerimizin Anneler Gününü okulumuzda düzenlediğimiz programla kutladık

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar  ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Okulumuz Anasınıfı Öğrencilerine Yönelik açılan Masa Tenisi Kursu

Nis

İlkbahar, bahar veya ilkyaz, doğa döngüsünde kış ile yaz arasındaki mevsim Hoş Geldin

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü programı

Ara

Ulu Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği günü Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Ülkenin geleceği için en önemli meslek öğretmenliktir. Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Haz

Öğrencilerimiz 2021-2022 Öğretim Yılı Sonu Karne Heyecanı Yaşadılar. Karne Günü Bizleri Yalnız bırakmayarak heyecanımıza ortak olan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz sayın Nevin TEKSOY ve Coşkun CELEBİ'ye Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Polislerine sonsuz teşekkürler.

Haz

Okulumuz 3-A Sınıfı tarafından düzenlenen Etkinliğe Katılarak Bizleri Onurlandıran Çukurova İlçe Emniyet Müdür Yr. Siracettin İYİ, Seyhan İlçe MEM Şube Müdürü Bayram Ali YILDIRIM, Seyhan İlçe MEM Şube Müdürü Mutlu ANALAN, Seyhan İlçe MEM Şube Müdürü Özgür ÇELİK beylere ve emek veren  Velillerimiz, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Sınıf Öğretmeni Şengül ODUR'a teşekkürler.

Haz

2021-2022 öğretim yılı Bahar döneminde yapılan sosyal ve kültürel faaliyetler, gezi ve gözlem gibi etkimliklerden bazıları, Emeği geçen öğretmen ve veililerimize teşekkürler.

ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KONSERİ

May

Okulumuzda 19 Mayıs 1919 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. Yıldönümünü coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde çeşitli etkinlikler sergilediler.

May

Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakârlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, tüm varlıklarını bizleri yetiştirmeye adayan toplum mimarlarıdır aynı zamanda.

Nis

İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için...